ityuart.hu

SZIASZTOK!

Örülünk, hogy ellátogattatok honlapunkra. Reméljük, minden hasznos információt megtaláltok, amire szükségetek lehet a megfelelő döntéshez. Cégünk erőssége személyes- és céges arculatok létrehozása és azok gondozása. Természetesen állunk rendelkezésetekre más, egyszerűbb feladatok elvégzésében is, sőt biztatunk is, hogy próbáljátok ki kreativitásunk. Esetleg ha csak véleményünkre vagytok kíváncsiak, hogy mit gondolunk jelenlegi megjelenésetekről, akkor is forduljatok hozzánk bizalommal. Igyekszünk objektíven véleményt alkotni és példákon keresztül megítélni a látottakat. Keressetek bátran minket. Honlapunkhoz pedig kellemes böngészést.

HETI PORTFÓLIÓ

Minden héten megosztunk veletek - rögtön itt - a főoldalunkon néhány referenciánkat. Célunk ezzel nem más, mint hogy szinte azonnal kapjatok egy kis ízelítőt munkáinkból. Természetesen portfólió menüpontunkra kattintva összes munkánkat megtekinthetitek.

SZOLGÁLTATÁSAINK 

Igyekszünk ügyfeleinket és leendő ügyfeleinket a legmagasabb szinten és a lehető legtöbb területen kiszolgálni. Azt valljuk, hogy egy kézben a grafikai megjelenés nem csak eredményes lesz, hanem biztosan célt is ér! Ezen gondolati sort szem előtt tartva alakítottuk ki portfoliónkat. Kínáljuk mindenki számára belépő szintű grafikai szolgáltatásainkat: DESIGN. Amikor a bizalom már kölcsönös és a jövőbeli célok is körvonalazódni látszanak, elkezdhetünk komolyabban is együtt működni: BRANDING. Ezt azzal tudjuk még tovább fokozni, hogy megosztjuk ügyfeleinkkel stratégiai partnereink tudását. Ez részünkről a bizalom minden ügyfelünk felé: DECORATION.

DESIGN

Belépő szintű portfóliónkat ajánljuk mindazoknak, akik magas színtű és egyben kreatív megjelenésekkel kívánják cégeiket gazdagítani. Tegyél próbára minket. Bízd meg az ITYU II ART-tot és ígérjük neked, hogy nem fogsz csalódni. Megoldásaink miden esetben egyedi és személyre szabottak. Néhány példa, hogy miben tudunk segíteni:

Egyed lógó tervezés úgy ahogy szeretnéd Névjegykártyák, levélpapírok, borítékok, dossziék Weboldalak, érkeztetési oldalak (landing page)
Egy, illetve több oldalas szórólapok, mérettől függetlenül Többoldalas kreatív katalógusok Plakátok, óriás plakátok Roll Up-okra és egyéb marketing hordozó eszközökre egyedi grafikák Termék csomagolás design Címkék, szinte bármilyen hordozóra

BRANDING

Legfontosabb és a legfelelősségteljesebb profilunk az arculat építés. Semmit nem bízunk a véletlenre és ebből kifolyólag sok szabályt vagyunk kénytelenek felrúgni. Ennek oka pusztán annyi, hogy mindig keressük ügyfeleink számára a lehető legmegfelelőbb és legegyedibb megoldást. Abban nem hiszünk, hogy a konkurenciát figyelve, egy másik klónt hozzunk létre. Ennek pont semmi értelme. Ezek nem mi vagyunk és ezen okból ügyfeleink sem átlagos ügyfelek. Kreatív, újító gondolkodású klientúrát tudhatunk magunkénak. Ezt nagyon élvezzük és örülnénk, ha te is csatlakoznál kreatív ügyfélkörünkhöz.


Nálunk az arculat nem egy évre szól! Mi mindig az időtállóságra törekszünk. Minimum limitként 5 évet határoztunk meg, de ha letelik a határidő az nem azt jelenti, hogy teljesen újraszabjuk ügyfelünk megjelenését. Nem, hisz újra Brandingelni egy céget az nagyon sok időt- és pénzt venne igénybe. Ráadásul a márka ismertség ennél sokkal fontosabb és összetettebb. A mai világban luxus ezt nem figyelembe venni. Természetesen vannak kivételek, mint minden területen, de ezzel ügyfeleink tisztában vannak. E helyett mi inkább megvizsgáljuk az adott megjelenését, hogy jelen pillanatban hol tart és ha szükséges akkor fazonírozzuk a jelenkor elvárásainak megfelelően.

OFFICE DECORATION

Együttműködő partnereinknek köszönhetően a céges megjelenés immáron több mint eddig volt. Általunk megálmodott grafikai terveket képesek vagyunk tovább vinni ügyfeleink falai közé, de akár az online médiában is úgy tud megjelenni egy céges honlap, ahogy azt ügyfelünk szeretné, illetve ahogy azt mi megálmodtuk. A céges arculat tulajdonképpen így válik teljesé. Az érzés pedig leírhatatlan, mikor egy jól sikerült embléma - akár egy telephely falán - úgy tud megjelenni, hogy az illeszkedjék maradéktalanul a céges megjelenésbe. De ugyanez elmondható egy irodáról, fotózásról, akár csak egy terep rendezésről. A végeredmény mindig önmagáért beszél. Most vagyunk készen! Alábbiakban néhány tippet adunk, hogy miben tudunk segíteni még:

Cégtáblák tervezése, egyedi kivitelezése  Látvány tervek alapján iroda  belső kialakítása (fal tetoválás, habbetűk, falfestés, különböző fém/műanyag táblák ajtókra, szekrényekre)  ISOframe, POP Up standok tervezése, kivitelezése akár az összeállításig   Irodák berendezése a bútorokon keresztül a legutolsó forgó székekig, amelyek ügyfeleink színeiben, akár emblémájával jelenik meg   Gépjárművek fóliázása egyedi grafika szerint  Portré-, tárgy-, kreatív fotózás