Kiemelt szolgáltatásunk a CREATIV . DOC divízióink. Ez mind cégeknek illetve magán felhasználóknak ajánljuk. Cégek részére adatlapjainkat kínáljuk illetve önéletrajzainkat, amelyek mindenképpen megkönnyítik a kommunikációt partnereikkel. Magán személyeknek önéletrajzainkat ajánljuk, hiszen átlagosan jó, ha 10 percet foglalkoznak egy önéletrajzzal a munkáltatók. Ekkor jön egy döntés a HR munkatárs részéről és szinte azonnal dönt: érdekel vagy nem érdekel. Ha unalmas vagy túl száraz egy önéletrajz, akkor az utóbbi kategóriába fog esni a leendő munkavállaló.

 

 

 

Megváltozott és felgyorsult világunkban az azonnali információ átadás sorsdöntő lehet. Általunk kínált lehetőséggel mind a vállalti ügyfeleink, illetve magán partnereink részére kínálunk megoldást. Nem azt állítjuk, hogy minden sebet meg tudunk gyógyítani CREATIVE . DOC szolgáltatásunkkal, de mindenképpen közelebb tudjuk hozni a sikerhez mindkét szegmenst. Ezen PDF fájlok interaktivitása, szépen kidolgozott oldalai jól kommunikálnak, figyelemfelkeltők és szinte bármilyen információ hordozására képes. A kommunikáció pedig végtelenül leegyszerűsödik, hiszen csak egy jól megfogalmazott e-mailt kell írni és csatolni munkánkat. A többi pedig a fogadó félre van bízva. Egy biztos.

Egy ilyen típusú dokumentummal mindenki tiszta lelkiismerettel dőlhet hátra, hisz részéről mindent megtett, hogy a sikert elérje. Egy viszont biztos, hogy kellő kreatív, látványos PDF fájlal biztos célba is ér az a bizonyos adatlap, illetve önéletrajz! Mi hozzásegítünk egy ilyen típusú kreatív és önálló megjelenéshez. Ne gondolkozz. Amennyiben céged hiányt szenved megfelelő adatlapokból, esetlegesen munkavállalás előtt állsz, hívj (+3620 4806 310) vagy írj (creative_doc[kukac]ityuart.hu) nekünk és segítünk céljaid elérésében. Legyél egy lépéssel a világ előtt. Nyűgözd le partnereidet, illetve leendő munkaadód.

BERLINBEN ÉLEK ÉS DOLGOZOK MÁR TÖBB MINT KÉT ÉVE. ITYU II ART ÁLTAL TERVEZETT ÖNÉLETRAJZOM SOKAT SEGÍTETT AZ ELŐREJUTÁSBAN, DE PERSZE EZ RAJTAM IS MÚLOTT :). VICCET FÉLRETÉVE ÉRDEKES, HOGY MENNYIT SZÁMÍT HA SZÍNES ÉS EGYEDI ÖNÉLETRAJZOT AD LE AZ EMBER EGY MUNKÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS SORÁN. AZ ÉN SZAKMÁMBAN KÜLÖNÖSEN FONTOS A MEGJELENÉS HISZ TÁNCMŰVÉSZKÉNT DOLGOZOK NÉMETORSZÁGBAN. EGY DOKUMENTUMBAN TUDOM BEMUTATNI, MEGMUTATNI ÖNMAGAM MÉGPEDIG IGEN KREATÍV MÓDON. AJÁNLANI TUDOM CSAK MINDENKINEK. ...HOGY MIÉRT? NÉZZE MEG ITT AZ ÖNÉLETRAJZOM  ÉS MÁRIS ÉRTENI FOGJA. ITYUT MEG HÍVJA ÉS BÍZZA RÁ MAGÁT NYUGODTAN (NAGY CSABA TÁNCMŰVÉSZ)

BASE . DOC

Szeretnéd, ha adatlapod, önéletrajzod profibb külsőt kapna? Az átlagosnál jobban nézne ki? Akkor a “BASE . DOC” projektünket neked találtuk ki. Vállajuk, hogy általad megjelölt dokumentumodat átalakítjuk, ízlésednek megyefelelő formába öntjük. A kimenet minden esetben PDF formátum, amit elektronikus úton juttatunk el hozzád. Módosítani, Adobe Acrobat segítségével tudod, de felhívjuk a figyelmed, ha nem vagy profi a program kezelésében, akkor óvakodj használatától, hiszen könnyen tönkreteheted az általunk kialakított formátumot. Ezért felelősséget nem vállalunk, garancia vesztéssel jár.


9.900 FT
+ÁFA


Vállalás: 2 munkanap Fotók száma: 1db hozott fotó (méret min. 2MB) Terjedelem: Max. 2 oldal Interakció: nincs aktív URL elhelyezés Fotózás menedzselés: nincs 12 hónapos frissítési garanciaEZT VÁLASZTOM

YEH . DOC

Többre vágysz? Magazin szintű megjelenést szeretnél? Rendben, megoldjuk neked. A “YEH . DOC” projektünket ezen célok megvalósítására hoztuk létre. Meglévő minőségi anyagaidból kihozzuk a maximumot. Ne gondolkozz! Gyere és csináljuk. A kimenet minden esetben PDF formátum, amit elektronikusan úton juttatunk el hozzád. Módosítani Adobe Acrobat segítségével tudod, de felhívjuk a figyelmed, ha nem vagy profi a program kezelésében, akkor óvakodj használatától, hiszen könnyen tönkreteheted az általunk kialakított formátumot. Ezért felelősséget nem vállunk, garancia vesztéssel jár.


16.900 FT
+ÁFA


Vállalás: 5 munkanap Fotók száma: 5db hozott fotó (méret min. 5MB) Terjedelem: Max. 5 oldal Interakció: 5 db aktív URL elhelyezése Fótózás menedzselés: nincs 12 hónapos frissítési garanciaEZT VÁLASZTOM

CREATIVE . DOC

Nem bízod a véletlenre? Tudod mit szeretnél? Válaszd a “CREATIVE . DOC” projektünket. Nem csak a választott dokumentumodat öntjük új formába, de fotózásodat is leszervezzük (a fotózás költségét az ár nem tartalmazza). Bízz meg minket és nem lesz több véletlen. A kimenet minden esetben PDF formátum, amit elektronikusan úton juttatunk el hozzád. Módosítani Adobe Acrobat segítségével tudod, de felhívjuk a figyelmed, ha nem vagy profi a program kezelésében, akkor óvakodj használatától, hiszen könnyen tönkreteheted az általunk kialakított formátumot. Ezért felelősséget nem vállalunk, garancia vesztéssel jár.


24.900 FT
+ÁFA


Vállalás: 10  munkanap Fotók száma:   korlátlan (méret min. 5MB) Terjedelem: 5  oldal Interakció: korlátlan  aktív URL elhelyezése Fotózás menedzselés: van 12 hónapos frissítési garanciaEZT VÁLASZTOM

 

MAGYARORSZÁGON ÉLEK ÉS DOLGOZOK, MINT TÁNCMŰVÉSZ ÉS KOORDINÁTOR. JELENTŐS PRODUKCIÓKBAN VESZEK RÉSZT (X-FAKTOR, SZTÁRBAN SZTÁR, STB.) ÉS MINT KOORDINÁTOR BONYOLÍTOM A PRÓBÁKAT, PRODUKCIÓK KÖRÜLÖTTI ÖRÜLETET :) . ÖNÉLETRAJZOM MINDIG SZÍVESEN FOGADJÁK ÉS A PAKSAMÉTA TETEJÉRE EMELIK. SZERETIK NAGYON, DE HOGY MIÉRT IS? TEKINTSE MEG ÖNÉLETRAJZOM  ÉS NE HABOZZON. HÍVJA ITYUT ÉS SEGÍT ELINDULNI AZ ÉLETBEN. (SZABÓ NIKOLETT TÁNCMŰVÉSZ)


ITYUKA NAGYON JÓ ÉRZÉKKEL NYÚL MINDIG AZ ÖNÉLETRAJZOMHOZ. MINDIG RÁBÍZOM MAGAM, NEKEM CSAK A DÁTUMOKAT PRODUKCIÓKAT KELL MEGADNOM ÉS PERSZE A FOTÓKAT. SZERETIK A SZÍNHÁZ IGAZGATÓK ÉS A KOREOGRÁFUSOK A SZÍNES ÉS STRUKTURÁLT MEGJELENÉSÉT. KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS OLVASHATÓ.  TESSÉK MEGTEKINTENI, HOGY MIÉRT IS.  ITYUT MEG HÍVNI! :) (SZABÓ ANIKÓ TÁNCMŰVÉSZ)


MŰVÉSZ PÁLYAFUTÁSOM SORÁN MÁR SOK HELYEN MEGFORDULTAM A VILÁGBAN. EGYESÜLT ÁLLAMOK, NÉMETORSZÁG, INDONÉZIA, HOGY CSAK NÉHÁNYAT PÉLDÁT EMLÍTSEK ÚTJAIM SORÁN. MINDEN EGYES VÁLOGATÁSON SZEMÉLYRE SZABOTT ÖNÉLETRAJZOMMAL JELENTKEZTEM. SEGÍTSÉGÉVEL MINIMÁLISAN, DE ELŐNNYEL INDULTAM KOLLÉGÁIMMAL SZEMBEN. BEMUTATKOZÓ ANYAGOMMAL KI TŰNHETTEM A TÖMEGBŐL ÉS MÁR CSAK RAJTAM MÚLOTT, HOGY AZ ADOTT POZÍCIÓT ELNYEREM-E VAGY SEM. TEKINTSE MEG ÖNÉLETRAJZOM. ITYUT MEG CSAK AJÁNLANI TUDOM. (BARANYA DÁVID TÁNCMŰVÉSZ)

NÉMETORSZÁGBAN ÉLEK ÉS DOLGOZOK, MINT TÁNCMŰVÉSZ. ITYU ÁLTAL TERVEZETT ÖNÉLETRAJZOM MEGLEPŐEN JÓL MŰKÖDIK. SZERETIK, ÁTNÉZIK ÉS PERSZE BEHÍVNAK A MEGHALLGATÁSOKRA A CASTING DIRECTOROK. A SZÍNES FOTÓK ÉS RÉSZLETES ÖNÉLETRAJZOM INFORMATÍV, DE AZ INTERAKTÍV HIVATKOZÁSOK MINDEZT MEGSPÉKELIK VIDEÓIMMAL. CSAK AJÁNLANI TUDOM ITYU MUNKÁJÁT. PÉLDAKÉPPEN TEKINTSÉK MEG ÖNÉLETRAJZOM. (NAGY TIBOR TÁNCMŰVÉSZ )